GALERIE FOTO Fotbaliştii de la Poli s-au întâlnit cu primarul Timişoarei la reunirea lotului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Poli Timişoara s-au reunit luni, deşi incertitudinea în ceea ce priveşte viitorul clubului este mai mare ca oricând. Nicolae Robu a venit la stadion pentru a discuta cu jucătorii şi a-i convinge că proiectul pe care îl pune la cale este unul de viitor.

Cei mai experimentaţi jucători prezenţi la reunire au fost Mera (care va pleca la Gaz Metan Mediaş dacă va fi declarat liber de contract), Poparadu, Alex Boştină, Zaluschi, Dăruială, Petcuţ, Zăgrean (care a fost împrumut sezonul la Voinţa Sibiu), Dobricean şi Fuchs. Au fost prezenţi mai mulţi jucători care au evoluat la echipa satelit anul trecut, fiind prezenţi în total aproape 40 de fotbalişti.

A fost prezent şi antrenorul principal de sezonul trecut, Vali Velcea, alături de alţi antrenori din cadrul clubului, ca Adrian Stoicov, Cristian Contescu sau Robert Fruşa. La stadion au fost şi reprezentanţi ai suporterilor care nu sunt de acord cu planul autorităţilor locale, aceştia afişând mesajul "AC Recaş nu e Poli".

Autorităţile locale au găsit soluţia: echipa Timişoarei se va numi simplu "Poli", nu "Politehnica"

"Sunt bucuros că la această întâlnire au venit 39 de jucători. Mulţi dintre ei au jucat pe stadionul Dan Păltinişanu şi sezonul trecut, dar au venit şi mulţi tineri de perspectivă. În această săptămînă sperăm să finalizăm lucrurile. Vor veni şi jucătorii de la Recaş. Va urma o triere şi vor rămâne cei mai buni. Sunt optimist în privinţa acestui proiect şi important e ca lumea să ştie că această echipă va fi sub stindarul Politehnicii", a spus Nicolae Robu după întâlnirea cu fotbaliştii şi staff-ul de la Poli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite