Poli Timişoara - FC Bihor 1-0 în amicalul echipelor fără licenţă de Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două echipe au jucat în această săptămână partide amicale atât la Oradea, cât şi la Timişoara, în aşteptarea deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în privinţa eşalonului în care vor evolua.

Înainte de meci, timişorenii au primit pe adresa clubului un fax de la TAS, care anunţa că o decizie în cazurile Poli Timişoara, FC Bihor şi Gloria Bistriţa va fi anunţată luni, până la ora 13, ora României. Pe o căldură infernală, Poli Timişoara şi FC Bihor au jucat returul amicalului de marţi, de la Oradea, unde gazdele s-au impus cu 3-1. Bănăţenii şi-au luat revanşa prin golul înscris de Dorin Goga, în minutul 56, din şase metri, după o fază încurcată în careul bihorenilor.

Antrenorul Dusan Uhrin Jr. a folosit următorii jucători: Pantilimon - Luchin, Ghionea, Scutaru, Sepsi - Curtean, Bourceanu, Tameş, Ricketts - Goga, Nikolic. Au mai jucat: Axente, Rocha, Zăgrean, R. Iovan, Ad. Popa.

De partea cealaltă, tehnicianul bihorenilor, Gheorghe Ghiţ, a trimis în teren următorii fotbalişti: Fildan - Oltean, Muscă, Deaconescu, Diarra - Danci - Bîrză, Oltean, Chiş,  Selagea - Sulea. Au mai intrat: Pogacsics - Markuş, Sorian, Fl. Pop, Moraru, Lupu, Mădălin Popa, Achim, A. Coroian, Petrache, Blănaru, Hering.

Fanii timişoreni şi-au continuat lupta cu Federaţia Română de Fotbal, afişând un mesaj prezent şi la mitingul din centrul oraşului, desfăşurat la începutul săptămânii: „FRF - demisia". Echipei bănăţene nu i-a fost acordată licenţa pentru următorul sezon al Ligii 1 şi a fost scoasă şi din cupele europene, iar susţinătorii alb-violeţi consideră că această decizie a fost un abuz comis în birourile FRF. La meci au fost prezenţi şi cinci suporteri orădeni, care au scandat împotriva conducătorilor fotbalului românesc, echipa lor fiind în aceeaşi situaţie ca şi adversarul de vineri în ceea ce priveşte acordarea licenţei pentru Liga 1.

"Acest amical ne-a arătat ceea ce vroiam să ştim, cred că am jucat bine. Acum nu ne mai rămâne decât să aşteptăm ziua de luni", a fost singura declaraţie a alb-violeţilor, prin vocea antrenorului Dusan Uhrin Jr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite