Ţicleanu: "Valerică, ţi-a plăcut să fii căpitan la sclavi?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Craiovei l-a criticat pe Valerică Găman pentru faptul că acesta a fugit din cantonamentul Universităţii Craiova

"Nu am nimic cu Valerică Găman, dar el trebuia să se gândească aceste lucruri. De ce? Păi în primul rând, când Victor Piţurcă i-a dat banderola, daca el era aşa de băiat bun, de ce a acceptat-o? I-a plăcut să fie căpitan la sclavi? Păi nu bă frate! În semn de frondă, tu marele Valerică Găman trebuia să-i spui lui Piţi în faţă că nu accepţi această banderolă deoarece e sclavie la Craiova şi nu poţi să fi tu căpitan la sclavi. Dar bineînteles că i-a plăcut, iar acum face pe viteazul.

Aş vrea să-l întreb de la cine şi-a luat "la revedere" când a plecat de la echipă şi cui i-a spus. Mai bine să-i dea un telefon lui Dina şi să-l întrebe pe el cum se ia "la revedere" de la colegi când pleci de la echipă. Lui Firţulescu îi venea să plângă când s-a desparţit de Mihai.

Nu am nimic cu Găman, pe care-l consider un fotbalist talentat, dar nu e nornal sa vorbeşti aceste lucruri de colegii tăi, luându-i la mişto că se antrenează cu raţe pe teren. În concluzie, Valerică, ţi-a plăcut să fii căpitan la sclavi?", a încheiat Ţicleanu pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite