Selymeş dă vina pe portar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tibor Selymeş, antrenorul Sportului Studenţesc, îl consideră principal vinovar pentru înfrângerea cu Dinamo, scor 5-3, pe portarul Popescu.

„Azi, portarul nostru a greşit la patru goluri, şi e greu când portarul nu-ţi dă încredere", a declarat Selymeş, care însă şi-a criticat şi apărarea. „Avem o echipă tânără, trebuie să punem la punct faza defensivă, pentru că e destul de mult să primeşti cinci goluri. Nu ştiu cât o să rezist la astfel de meciuri, deşi astăzi am fost peste adversari de foarte multe ori, dar am făcut greşeli pe care nu ai voie să le faci", a mai declarat Selymeş

Fostul internaţional a apreciat însă per total evoluţia echipei sale şi crede că jucătorii săi au nevoie de o victorie pentru a căpăta încredere.

„Pe stadionul Dinamo, să dai trei goluri, să ai încă cinci ocazii şi să primeşti cinci goluri din şase ocazii, e greu să câştigi. Am venit din liga a doua şi avem nevoie de experienţă. Nu ne e frică de retrogradare. Ne trebuie un rezultat pozitiv pentru a căpăta încredere. Avem nevoie de o victorie, iar apoi va fi greu să ne mai oprească cineva", a mai spus Selymeş.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite