Selymes: "Am plătit prea scump victoria, l-am pierdut pe Fatai"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Astrei, Tibor Selymes - foto FC Astra Ploieşti
Antrenorul Astrei, Tibor Selymes - foto FC Astra Ploieşti

Tehnicianul Tibor Selymes a declarat că Astra Ploieşti a plătit prea scump pentru victoria din meciul cu Unirea Urziceni, scor 1-0, după ce l-a pierdut pe Fatai, care s-a accidentat şi va lipsi circa două luni.

"Sunt şi meciuri din astea, în care trebuie să te mulţumeşti cu victoria în ultimele momente. Ştiam că Unirea va veni să se apere şi să nu piardă, dar cred că şi noi le-am uşurat cumva misiunea. Prima repriză am jucat foarte-foarte slab, dar am avut altă atitudine în repriza a doua şi trebuie să recunosc şi ceva noroc. Cred că am plătit prea scump pentru această victorie, chiar dacă cele trei puncte sunt foarte preţioase. Pierderea pentru noi este Fatai, care, după câte am înţeles, va fi aut următoarele două luni. Important este că în ciuda numeroaselor probleme avute, am făcut 20 de puncte şi am ieşit din zona fierbinte. Dacă mai facem patru puncte în cele trei meciuri care ne-au mai rămas de jucat în acest an, mă pot declara mulţumit. Oricum nu avem voie să ne oprim aici", a declarat Selymes.

Selymes a făcut referire şi la atacantul Osvaldo Miranda: "El a avut ceva probleme la spate, din care cauză nu a fost oprit în lot, iar în ceea ce priveşte aventurile sale nocturne, o să răspundă în faţa conducerii. Nu agreez astfel de jucători".

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a declarat că ar fi preferat să câştige doar un punct, însă să nu-l fi pierdut pe Fatai: "Fatai este un jucător foarte important pentru noi".

Formaţia Astra Ploieşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Unirea Urziceni, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite