Tătăruşanu, o investiţie bună pentru Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul a fost adus de la Bistriţa în schimbul a 1,5 milioane de euro. Pentru calificarea în grupele Ligii Europa, Steaua va încasa 900.000 de euro.

Steaua s-a calificat în grupele Ligii Europa după un meci dramatic la Zurich. Roş-albaştrii au venit în Elveţia cu un avantaj de un gol, dar Salatici, în minutul 77, a egalat situaţia aşa că s-a ajuns la penalty-uri. Acolo, bucureştenii au avut nervii mai tari şi au marcat prin Stancu, Surdu, Angelov şi Latovlevici în timp ce Tătăruşanu a scos şuturile lui Smilijanici şi Adili şi i-a trimis pe stelişti în grupele Ligii Europa. Astăzi, de la ora 14.00, bucureşteni şi-au aflat adversarii din grupe. „A fost un meci mult mai greu decât ne aşteptam, dar sunt fericit că am reuşit să ne calificăm. Chiar dacă jocul nostru nu a fost bun, am dat dovadă de caracter şi am reuşit să ne calificăm", a spus Ciprian Tătăruşanu. Adus de la Gloria Bistriţa în schimbul a 1,5 milioane de euro, portarul aproape şi-a scos banii. Pentru calificarea în faza grupelor, Steaua va primi 900.000 de euro, iar portarul este cel care, prin paradele sale, i-a dus pe bucureşteni în această fază a competiţiei.

Tătăruşanu - lăudat, Geraldo - criticat
Prestaţia lui Tătăruşanu a fost apreciată atât de colegi cât şi de Ilie Dumitrescu. „Nu a fost un joc spectaculos, dar am reuşit să ţinem piept, cu puţină şansă. Tătăruşanu a reuşit să ne aducă această calificare", a afirmat antrenorul Stelei. La rândul său, Romeo Surdu a precizat că Tătăruşanu a avut o prestaţie extraordinară, ajutând echipa să se califice în faza următoare a competiţiei. „Am avut un portar senzaţional, l-am felicitat pentru prestaţia sa. Ne bucurăm că ne-am calificat, asta este cel mai important. Am avut emoţii foarte mari. Au fost două meciuri foarte grele, a fost o calificare greu obţinută", a spus Surdu. În schimb, Geraldo a fost considert drept unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren. „Steaua are mare nevoie de un fundaş central. Uite că l-au luat pe Galamaz. Nu Abrudan e problema, ci Geraldo. Pai ăla face suta de metri în trei minute... E deficitar în marcaj, are probleme mari. Ai nevoie de viteză pentru un marcaj bun. Abrudan greu va fi scos din echipă", a spus Dumitru Dragomir, şeful LPF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite