Cristi Tănase, noul “decar” din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase a venit la Steaua în vara anului trecut
Cristi Tănase a venit la Steaua în vara anului trecut

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a anunţat aseară că mijlocaşul Cristi Tănase va purta, din retur, tricolul cu numărul 10 pe care fotbalistul îl are şi la echipa naţională.

Tricolul îi aparţinuse în tur polonezului Rafal Grzelak, cel care a căzut în dizgraţia conducerii Stelei şi nu va mai juca la prima echipă din acestă iarnă. „Gata! Acum, dacă o să scap de Grzelak, numărul 10 îl va prelua Tănase. Personal, nu ştiu cum a putut polonezul ăsta să joace cu un asemenea număr la Steaua. Nu cunosc cine i-a dat acestui jucător posibilitatea să aibă această onoare.Dacă selecţionerul Răzvan Lucescu este decis să-i dea numărul 10 lui Tănase, atunci o să-i dau şi eu acest tricou. Sunt sigur că el este un jucător de valoare, care este demn să evolueze cu acest număr”, a spus Becali.

În altă ordine de idei, Steaua va putea conta din retur şi pe mijlocaşul Ovidiu Petre, refăcut sută la sută după accidentările care l-au ţinut pe tuşă aproape un an şi jumătate. Fotbalistul a obţinut rezultate remarcabile la testele fizice, iar antrenorul Mihai Stoichiţă îl vede drept unul dintre titularii de drept ai echipei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite