Takayuki a pierdut postul de titular la Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorit de mai multe cluburi din prima ligă, fostul căpitan al Astrei Ploieşti, Takayuki Seto, a pierdut banderola, iar în acest început de sezon nici măcar nu figurează în planurile lui Tibor Selymes pentru primul 11. Antrenorul îl preferă pe nou-venitul Kubala

Zvonurile apărute după meciurile de pregătire ale Astrei au fost confirmate astăzi, în timpul conferinţei de presă dinaintea începerii sezonului, de Tibor Selymes. Antrenorul echipei din cartierul ploieştean 9 Mai a anunţat că nu se va baza pe Takayuki în prima parte a acestei stagiuni. Tibor Selymes va miza pe un cuplu de mijlocaşi centrali format din Ousmane N'Doye şi Michal Kubala, ultimul fiind transferat în această vară de la Mediaş.

„La ora actuală, Kubala are un joc mai complet, mai joacă şi în faţă, nu numai cu pase în spate. Intră cine e mai bun. Taka rămâne un jucător de valoare, de care avem nevoie. Este normal, când facem transferuri, să aducem jucători mai buni decât ce avem în lot. Va exista concurenţă pe acest post", a declarat tehnicianul.

Takayuki a rămas şi fără banderola de căpitan. Cei preferaţi vor fi, în ordine, Goian, Măţel, N'Doye şi Miranda. „Nu vorbeşte cu jucătorii în teren, nu poate să tragă echipa după el, nu-mi spune problemele din vestiar", i-a reproşat Selymes.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite