"Interzişii", obligaţi să se prezinte la Poliţie în timpul meciurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care au primit interdicţie de participare la manifestaţii sportive vor fi obligate să se prezinte la secţia de poliţie pe durata desfăşurării competiţiilor sportive, potrivit noilor modificări aduse Legii 4/2008 privind combaterea violenţei în sport.

Conform noilor modificări aduse Legii 4/2008, care au intrat în vigoare din 12 ianuarie, în anumite cazuri în care persoanele au primit interdicţie de a participa la competiţii sportive din cauza unor fapte penale, acestea trebuie să se prezinte la sediile de poliţie, jandarmerie sau poliţie de frontieră când se desfăşoară competiţii sportive de genul celor pentru care au primit interdicţia.
Potrivit noilor reglementări, dacă cei care au interdicţie de a participa la meciuri pe stadioane vor fi identificaţi în timpul meciului, contravenţia devine infracţiune şi se pedepseşte cu închisore de la una la trei luni.
O altă prevedere din noul act legislativ se referă la faptul că la meciurile cu grad de risc ridicat accesul pe stadioane al persoanelor se va face cu buletinul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite