Șumudică: ”Rezultat echitabil. Am primit un gol fabulos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul rapidist Marius Şumudică a declarat, duminică, după remiza cu FC Vaslui, scor 1-1, că rezultatul este echitabil şi că golul gazdelor, marcat de Raul Costin în prima repriză, a fost "fabulos".

"A fost un joc viu disputat, chiar dacă terenul a pus probleme. S-a jucat la minus 10 grade, a fost destul de greu, au jucat pe un teren îngheţat. A fost un meci pe care astăzi nu meritam să îl pierdem. Am primit un gol fabulos, chiar dacă în prima repriză am avut trei situaţii de a marca. Este un rezultat echitabil, chiar dacă puteam câştiga", a declarat Șumudică după meci.

Tehnicianul rapidist a apreciat evoluția jucătorilor care nu sunt titulari în mod obișnuit și a precizat că a fost mulțumit de faptul că echipa sa a tras de timp în repriza a doua.

"Am fost nevoit să alcătuiesc echipa fără patru jucători de bază, dar cei care i-au înlocuit s-au autodepăşit. Vaslui a jucat foarte mult pe benzi, ştiam că acolo sunt foarte puternici şi am reuşit să-i anihilăm. Până la urmă este un rezultat meritat. S-au întâlnit două echipe care se băteau la podium, noi veneam după o perioadă nu tocmai bună şi sunt feiricit pentru că după 2-0 acasă la acest rezultat rezultatele directe ne avantajează. Recunosc că în a doua repriză am tras de timp şi bine au făcut jucătorii", a mai spus Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite