Stoichiţă: "A fost un meci nebun la Craiova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă, un antrenor norocos în Liga I
Mihai Stoichiţă, un antrenor norocos în Liga I

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, aseară, după succesul de pe terenul Universitatăţii Craiova, după un gol marcat în prelungiri de Szekely, că este mulţumit de jocul spectaculos, în care ambele formaţii şi-ar fi putut adjudeca cele trei puncte pe parcursul meciului.

"A fost un meci nebun pentru că ambele echipe au jucat pentru cele trei puncte. Şi Universitatea îl putea câştiga la fel de bine. Am dominat începtul meciului, dar Craiova a echilibrat mai apoi. Am fi putut să rezolvăm lucrurile în minutul 10, dar Rose a scos de pe linia porţii. Nu cred că Universitatea ar fi rezistat când aveam 2-0. Am fost obligaţi să rezolvăm pe final şi e bine că reuşim să înscriem şi în ultimele minute", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul crede totuşi că Steaua a meritat victoria datorită faptului că a luptat până în ultimul minut: "Am fost mai exacţi, am reuşit să marcăm mai mult şi asta a fost diferenţa. A fost un meci care aduce lumea pe stadion şi chiar dacă fanii Craiovei pleacă trişti, cred că ar trebui să fie mândri că echipa lor a jucat de la egal la egal cu Steaua. Mă bucur pentru cum s-au comportat băieţii, pentru că au luptat până la capăt, nu au renunţat în niciun moment. Noi am rezvoltat mai multe ocazii de atac, puteam să marcăm în mai multe rânduri", a adăugat acesta.

De partea cealaltă, antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe, a afirmat că Florin Costea a fost foarte dezamăgit pentru ratările din acest meci şi şi-a cerut scuze. "A fost un meci frumos, pe care îl puteam câştiga foarte uşor. Am ratat şase ocazii mari, dintre care patru faţă în faţă cu portarul, cât pentru un tur întreg. Nu de fiecare dată îţi iese aşa cum cum vrei, anul trecut, Costea a tras echipa după el. A venit la mine şi mi-a spus că îi pare rău că nu a marcat. Eu îl apreciez, mai ales că a jucat cu probleme fizice, dar putea marca trei goluri azi", a opinat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite