Grigorie ar putea fi amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone, antrenorul echipei Rapid Bucureşti, l-a avertizat pe mijlocaşul Ştefan Grigorie că ar putea fi amendat pentru evoluţia sa din partida cu Dinamo, încheiată la egalitate, scor 2-2.

"Grigorie nu a înţeles că el a greşit la primul gol. El o să fie special la bani, să vezi ce special o să fie, mai ales că e un jucător care îmi place şi care mă cunoaşte. O să anunţăm la Ligă când îi luăm banii. Să mai facă el dintr-astea cu mine. M-au nemulţumit mai multe la el", a spus nervos Andone.

Totuşi antrenorul rapidist a recunoscut că nu va putea renunţa la mijlocaşul său pentru partida din etapa viitoare, cu Gaz Metan Mediaş. "Ne lipsesc Cesinha, Bozovici şi Iordache, dar, oricum, eu schimbam echipa. Grigorie poate rămâne în lot. Poate îi iau banii şi gata, ce e după el!", a mai precizat Andone.

Grigorie a fost înlocuit cu Ovidiu Herea după o jumătate de oră scursă din derby-ul cu Dinamo, moment în care oaspeţii conduceau cu 2-0. Rapidistul a fost fluierat de suporterii rapidişti atunci când a părăsit terenul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite