Reghecampf, egalul lui Iordănescu? Tehnicianul de la Steaua are cel mai bun debut ca antrenor, după gloria stelistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a consemnat cel mai bun debut după '89 al unui antrenor la Steaua Bucureşti. Roş-albaştrii au în acest sezon un bilanţ de 12 victorii, trei remize şi o înfrângere.

Ultimul titlu pe care l-a câştigat Steaua Bucureşti datează din 2006, lucru pe cale să se schimbe odată cu venirea lui Laurenţiu Reghecampf la echipa din Ghencea.

Cu toate că bilanţul tehnicianului nu era impresionant până la venirea sa la roş-albaştri, acesta având doar 36 de meciuri în Liga I până în vara acestui an, antrenorul a adus echipa în fruntea clasamentului. După 15 etape disputate, Steaua ocupă locul întâi, la o distanţă de opt puncte faţă de poziţia secundă.

Reghecampf are un total de 38 de puncte, adunate din 12 victorii, două remize şi o înfrângere şi singurul care îl depăşeşte, dintre antrenorii care au prins cel puţin 15 meciuri, este Anghel Iordănescu, conform GSP. „Tata Puiu" a avut 12 victorii şi trei remize în sezonul 1986-1987. Un aspect interesant este că atât Iordănescu, cât şi Reghecampf au câştigat câte două titluri în tricoul roş-albastru.

Topul este urmat de Marius Lăcătuş, care în sezonul de debut pe banca tehnică a Stelei (2007-2008) a adunat 35 de puncte în 15 etape. Pe de altă parte, ultimul antrenor care a condus-o pe Steaua spre câştigarea titlului a fost Cosmin Olăroiu, cu un debut descurajant ca antrenor al roş-albaştrilor.

Reghecampf are şansa să devină cel mai bun antrenor al Stelei, dacă va câştiga nouă puncte în următoarele trei partide, programate cu CS Turnu Severin (acasă), FC Braşov (deplasare) şi Concordia Chiajna (acasă).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite