Steaua mai speră doar la locul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Roş-albaştrii" joacă astăzi cu Vasluiului lui Marius Lăcătuş, iar dacă pierd spun adio Ligii Campionilor.

Steaua şi FC Vaslui se întâlnesc astăzi într-un meci care poate decide soarta locului doi din clasament. Echipa care pierde pune adio prezenţei în preliminariile Ligii Campionilor. De acest lucru este conştient şi Mihai Stoichiţă, antrenorul bucureştenilor. „Este o luptă strânsă pentru locul doi. Sper să rezistăm până la final şi să ni-l apropiem noi. Dupa mine, cred că nu ar trebui să se mai gândească nimeni la locul 1. CFR-ul este pe primul loc şi au un program foarte uşor", a declarat Stoichiţă la plecarea spre Vaslui.

Stoichiţă şi Lăcătuş, fără frică
Înaintea meciului de astăzi, cei doi antrenori au discursuri asemănătoare şi spun că nu simt o presiune în plus. „Care e problema? Am înlocuit şi eu pe altcineva, normal să mă înlocuiască şi pe mine cineva", a mai afirmat antrenorul Stelei. De partea cealaltă, Marius Lăcătuş vrea să dea impresia că este la fel de liniştit. „Nu este deloc o presiune în plus la acest meci. Am mai spus-o şi o repet: Marius Lăcătuş nu este bătut în cuie la FC Vaslui, cum nu au fost nici alţii. Viaţa merge înainte. De aceea, nu mă tem că o fiu dat afară dacă voi pierde cu Steaua", a declarat antrenorul Vasluiului. Trei antrenori ai echipei FC Vaslui au fost schimbaţi, în cei cinci ani de Liga 1, în urma unor dueluri cu Steaua, toate pe teren propriu, fiind vorba, în ordine, de Mircea Rednic, Dorinel Munteanu şi Viorel Moldovan.

Vasluiul, doar două victorii în faţa Stelei
Steaua şi FC Vaslui s-au întâlnit de nouă ori până acum, iar gazdele din această seară s-au impus de numai două ori. Bucureştenii au câştigat de cinci ori în timp ce alte două jocuri s-au încheiat la egalitate. Ultima victorie a steliştilor pe terenul Vasluiului a fost la 30 mai 2008, scor 1-0. Dar, Adrian Porumboiu, finanţatorul vasluienilor, şi-a acuzat de multe ori jucătorii de noncombat la meciurile cu Steaua. În ianuarie 2006 a fost 4-0 pentru „roş-albaştrii", iar Porumboiu afirmase atunci că jucătorii săi „au evoluat în genunchi, cu nasul în pământ". Doi ani mai târziu, dar in luna martie, steliştii s-au impus cu 1-0, iar Porumboiu a anunţat că îl va da afară pe Dorinel Munteanu deoarece a dat meciul bucureştenilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite