Steaua, ajutată să termine pe locul doi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Roş-albaştrii" au câştigat meciul cu Astra, jucat la Buzău, scor 2-0, dar „centralul" Cătălin Buşi este acuzat că i-a ajutat serios pe bucureşteni.

Steaua a câştigat, aseară, scor 2-0, meciul jucat la Buzău cu Astra Ploieşti şi se menţine în lupta pentru locul doi, care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor. Bogdan Stancu şi Arman Karamyan au punctat pentru bucureşteni care au fost însă serios ajutaţi de „centralul" Cătălin Buşi. Acesta nu a acordat un penalty pentru Astra la scorul de 0-1 şi nu l-a eliminat pe Ovidiu Petre după un fault dur la Takayuki.

Rivalii „roş-albaştrilor" au amendat prestaţia arbitrului. „Arbitrajul a fost de-a buşilea. Dumnezeu cu mila! Nu ştiu cine îi promovează pe aceşti arbitri şi pe ce criterii. Nu ai niciun comentariu de făcut? Eşti orb? Parcă arbitrezi cu baston! Probabil li se spune ce să facă şi ei fac. E dezolant", a acuzat Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui.

El a fost imediat completat de Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo. „Nu ştiu cum ajunge unul de-a buşilea din ăsta să arbitreze. Este penalty la Jelev, este eliminare la Tănase. Sunt nişte conotaţii în favoarea Stelei, care mai are o şansă să ocupe locul doi. Ăştia primesc nişte comenzi de la şefii lor", a declarat Dinu la gsptv. De altfel, şi Gigi Becali a remarcat „calitatea" arbitrajului. „Arbitrajul a fost impecabil. Cel mai bun arbitraj pe care l-am văzut vreodată. Cum să dai roşu la Petre? Cel mai mult mi-a plăcut arbitrajul", a comentat şi patronul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite