Stoichiţă, între optimism şi gânduri de plecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Antrenorul a declarat că Steaua mai are şanse la titlu, dar îşi caută echipă în străinătate în cazul în roş-albaştrii nu o bat vineri pe FC Braşov.

Meciul cu FC Braşov de vineri, pare să fie decisiv pentru viitorul lui Mihai Stoichiţă la Steaua. În cazul unui nou rezultat negativ, roş-albaştrii şi-a compromite în mare măsură şansele la titlu, mai ales că echipa a jucat lamentabil în ultimele partide. „La vară vom face curăţenie generală", a anunţat patronul Gigi Becali, primul vizat fiind Stoichiţă. Aseară, în ciuda evoluţiilor jenante ale echipei, antrenorul a declarat că are la dispoziţie un lot valoros, capabil să câştige campionatul. „Nu mă îngrijorează că avem patru jucători suspendaţi (Golanski, Toja, Stancu şi Ov. Petre) pentru meciul cu Braşov. Avem băieţi în grup care sunt plătiţi pentru aceeaşi meserie şi trebuie să o facă la acelaşi nivel. La Steaua nu se coboară nivelul. Nimic nu este pierdut, le-am mai spus asta, suntem acolo, dar trebuie să fim atenţi să câştigăm în continuare, şi să nu mai avem accidente de genul celor de la Târgu Jiu", a spus Stoichiţă. Pe de altă parte, însă, se pare că tehnicianul îşi caută deja echipă în Kuweit sau Cipru, ultimele ţări în care a antrenat, înainte să vină la Steaua. Echipa cipriotă Apollon Limassol chiar l-a dorit pe „Lippi" în pauza de iarnă. Patronul Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că nu vrea să-l schimbe pe Stoichiţă, dar relaţiile dintre cei doi s-au răcit în ultima săptămână. Ei chiar s-au contrat înaintea meciului cu Pandurii pe tema titularizării lui Bănel Nicoliţă, Stoichiţă având atunci ultimul cuvânt. Totuşi, o victorie în meciul cu braşovenii, coroborată cu rezultate negative ale rivalelor la titlu, ar putea ameliora destul de mult situaţia Stelei în clasament şi implicit atmosfera de la club.

Dragomir: „Sunt sătui unul de altul"
Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat situaţia Stelei şi a vorbit despre şansele lui Mihai Stoichiţă de a mai rămâne la echipă: „La Steaua e lipsă de valoare, n-au mai mult de şase jucători valoroşi. Orice antrenor în locul lui Stoichiţă n-ar prinde cupele europene. Poate să se îmbolnăvească de nervi în tensiunea asta din parea patronului, echipei, suporterilor. Eu cred că din vară Stoichiţă nu mai rămâne. Şi el, şi Gigi sînt sătui unul de altul. Cu Gigi e bine să fii prieten, dar să nu lucrezi cu el sau pentru el, calcă în picioare pe toată lumea. Amîndoi vor lăsa însă supărarea numai dacă ia Steaua titlul. El nu ar pleca şi nici Gigi nu l-ar da afară".

„Nimic nu este pierdut, dar trebuie să fim atenţi în continuare să nu mai avem accidente ca cel de la Târgu-Jiu"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite