Peluza Sud, interzisă la meciul cu Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Clubul Steaua a anunţat că pentru partida cu Oţelul, de vineri, spectatorii nu vor avea acces în Peluza Sud a stadionului din Bulevardul Ghencea.

După primul meci al returului, cu Ceahlăul, în care Peluza Sud a stadionului a fost deschisă, clubul Steaua a interzis din nou accesul în acel sector pentru fanii "roş-albaştri" şi a reinstaurat regula achiziţionării unui bilet doar după prezentarea buletinului sau a cărţii de identitate. "Precizăm că din raţiuni organizatorice, sectoarele 29 - 34 nu vor fi deschise publicului", se menţionează pe site-ul oficial al FC Steaua.

Altfel, femeile, pensionarii, studenţii şi elevii vor avea acces gratuit la partida cu Oţelul Galaţi, pentru a urmări meciul, cei care dore doresc să vizioneze meciul urmând să-şi primească tichetul gratuit de la casele de bilete ale stadionului în zilele de miercuri şi joi între orele 10.00-14.00.

Biletele pentru meciul cu Oţelul au fost puse în vânzare de miercuri, de la ora 10.00, la casele de bilete ale stadionului, după următorul program: miercuri şi joi între orele 10.00-18.00 iar vineri începând cu ora 10.00. Preţul acestora sunt: Peluze - 10 lei, Tribuna a II-a - 15 lei, Tribuna I - 20 lei, Tribuna 0 - 40 lei, Fotolii - 75 lei

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite