Steaua a învins Vasluiul în prelungiri, scor 2-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldovenii au deschis scorul prin Gerlem în prima repriză, dar "roş-albaştrii" au întors rezultatul în repriza secundă. Golul victoriei a fost marcat de Szekely în prelungiri.

Vasluiul a început mai bine meciul şi a deschis scorul în minutul 22 prin Gerlem. Acesta a primit o pasă excelentă de la Wesley peste defensive stelistă şi a şutat de 12 metri, fără speranţe pentru Zapata. "Roş-albaştrii" au egalat în minutul 58, când Kapetanos a reluat perfect cu capul o centrare trimisă de pe dreapta de Golanski. Un sfert de oră mai târziu Steaua a solicitat penalty la un fault asupra lui Szekely, dar arbitrul francez a lăsat jocul să continue. Steaua a câştigat în prelungiri printr-un gol marcat de Szekely şi a urcat pe locul trei al clasamentului.

FC Vaslui a ratat ocazia de a reveni pe primul loc al clasamentului. Formaţia antrenată de Marius Lăcătuş a întrerupt lunga serie de victorii. Înaintea meciului din Ghencea, moldovenii aveau 8 succese consecutive.


Steaua - FC Vaslui 2-1

Au marcat: Kapetanos 58, Szekely / Gerlem 22

Steaua: Zapata - Golanski, Ghionea, Rada, Petre Marin - Nicoliţă, Ov. Petre (81 Pleşan), Toja, Tănase (46 Szekely) - Stancu (64 Surdu), Kapetanos.

Antrenor: Mihai Stoichiţă

FC Vaslui: Hăisan - Buhuş, Farkaş, Akakpo, Hugo Luz - Gerlem, Ghencev, Pavlovic - Temwanjera, Wesley, Burdujan (74 Delgado).

Antrenor: Marius Lăcătuş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite