Voinţa Sibiu - Steaua 1-1 / Becali: "Trebuia să luăm bătaie cu 2-1"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Gigi Becali
Gigi Becali

Steaua a obţinut doar un egal la Sibiu după un meci în care nu a strălucit. Brazilianul Tatu şi Neguţ au marcat primele lor goluri în Liga I

"E un scor echitabil, s-a făcut dreptate pe final. Trebuia să fie 2-1 pentru Sibiu. Nu am avut nici o treabă azi, dar nu am vrut să merg la Sibiu să văd meciul. Răduţ a fost cel care a vrut să rupă echilibrul partidei. Dacă ai 7 ocazii de singur cu portarul şi nu dai gol, cum vrei să cîştigi? Am avut ocazii clare, şi în prima şi în a doua repriză. Dacă era doi sau trei la zero la pauză pentru noi, nu mai comenta nimeni. Nu se compară meciul cu Oţelul cu meciul ăsta. Mie aşa îmi place să joace Steaua, cum a făcut azi", a spus Gigi Becali la DigiSport Special după meci.

"Golul primit de noi e golul lui Răduţ. A scăpat singur acolo şi a dat pasă la adversar. Probabil şi greşeala lui Roni Levi, care l-a băgat pe Răduţ când aveam 1-0. Supărarea mea e numai pe Răduţ, asta e", a mai spus Becali la GSP TV.

"Prima repriză a fost bună, dar deocamdată atât putem. Eu sper să vină încă 3-4 jucători, care pot aduce calitate echipei. Sunt extrem de dezamăgit. E foarte greu când eşti egalat pe final. Trebuie să fim sus şi pentru asta avem nevoie de jucători. Gigi Becali e patronul echipei şi dacă vrea să vorbească, vorbeşte. Eu nu pot să-l controlez sau să-i spun ce să facă. Poate spune ce vrea", a declarat Ronny Levy, antrenorul Stelei.

"Am jucat cu o echipă care trebuia să evolueze în liga a doua. Ar fi trebuit să se vadă diferenţa, dar nu s-a văzut. Dacă nu facem transferuri ne vom chinui. Sper să se facă mai repede transferurile. Sper să vină şi Bourceanu cât mai repee pentru că avem nevoie de el", a declarat Duckadam, preşedintele Stelei.

Tatu a debutat cu gol în Liga I. Leandro Tatu, brazilianul de 29 de ani transferat în această vară de la Beira-Mar, a reuşit să înscrie la meciul său de debut în primul eşalon, în minutul 36. De asemenea, fundaşul dreapta adus de Mihai Stoica de la Pandurii în schimbul a 600.000 de euro, Gabi Matei, a debutat ieri în tricoul Stelei. Fotbalistul de 21 de ani nu a fost titular, dar a intrat în locul lui Martinovici, în repriza secundă.

Bătaie pe locurile din tribune. Primul meci de Liga I al echipei Voinţa a generat un adevărat haos la Sibiu. Întrucât organizatorii au vândut bilete şi abonamente pe aceleaşi locuri, mulţi dintre fani au fost la un pas de bătaie, pentru că nimeni nu dorea să renunţe la scaunul său. În cele din urmă, unii dintre fani au fost nevoiţi să urmărească partida din picioare!

Probleme de efectiv. Ambele echipe au avut doar câte şase rezerve, din cauza indisponibilităţilor. Voinţa i-a avut pe Zăvoi, Majer, Hallmen, Hardău, Antohi şi Neguţ, în timp ce Levy i-a trecut pe foaia de joc doar pe Stanca, G. Matei, Răduţ, V. Lupu, D. Popa şi Roşu.

Fanii au continuat războiul cu Gigi Becali. Galeria Stelei a continuat şi la Sibiu conflictul cu latifundiarul din Pipera. Pentru că vechiul lor slogan, "Becali, pleacă din Ghencea", nu mai este de actualitate, suporterii au scandat ieri: "Becali, vinde Steaua".

Bourceanu, de luni la Steaua
După mai bine de o lună de tergiversări, roş-albaştrii aproape au ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul celor de la Poli Timişoara, Alex Bourceanu. Impresarul fotbalistului de 26 de ani, Florin Iacob, s-a întâlnit ieri cu Valeriu Argăseală pentru a pune la punct toate detaliile înţelegerii. „Încă nu semnez, dar dacă până duminică nu se concretizează nimic din stăinătate, atunci de luni sunt jucătorul Stelei", i-a transmis Bourceanu lui Iacob. „Contractul va fi unul pe trei sezoane. Alex se va alătura Stelei când totul va fi încheiat şi semnat. Bourceanu va câştiga bine, măcar la fel ca la Timişoara (n.r: 15.000 de euro pe lună). În afara de Steaua, am mai discutat cu domnul Porumboiu despre el, dar FC Vaslui nu poate face transferuri deocamdată", a confirmat şi Iacob. Gigi Becali îşi mai doreşte încă doi fotbalişti din Banat: Dorin Goga şi Laszlo Sepsi.

VOINŢA SIBIU - STEAUA 1-1

Goluri: Negu 88 / Tatu 36

Vointa Sibiu: Dănălache - Forika, C. Apostol, N. Grigore - Bunea, Beza, Dâlbea, Tatar - Martinescu (Negut '64), Popa (Hardau '77), Cigan (Antohi '46). Antrenor: Alexandru Pelici.

Steaua Bucuresti: Tătăruşanu - Martinovici (G. Matei '54), Galamaz, Gardos, Latovlevici - Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Bajenaru (Radut '71) - Rusescu (D. Popa '84), Tatu. Antrenor: Roni Levi.

Cartonase galbene: Tatar '23, Popa '64, Danalache '90, Dâlbea '90+4 / Rusescu '3, Bicfalvi '12, Latovlevici '66, Gardos '77

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite