Dumitrescu vrea patru jucători de la Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bilaşco, Brandan, Galamaz, Apostol şi diectorul sportiv Narcis Răducan ar putea ajunge în curtea Stelei săptămâna viitoare.

Ilie Dumitrescu încearcă să tranfere în Ghencea echipa cu care Dan Petrescu a făcut istorie în Liga Campionilor. Patronul Urziceniului, Dumitru Bucaşaru, are o datorie de patru milioane de euro către Gigi Becali, scandenţa fiind la sfârşitul aceste săptămâni. Cum plata a întârziat până acum, finaţatorul Stelei vrea să ia de la Urziceni nu mai puţin de patru fotbalişti. Este vorba despre Bilaşco, Brandan, Galamaz şi Apostol. Ilie Dumitrescu îi doreşte în mod special pe Marius Bilaşco, pe care antrenorul îl vede un concurent perfect pentru grecul Pantelis Kapetanos, şi pe George Galamaz, deoarece cuplul de fundaşi centralil Geraldo-Abrudan nu a impresionat în acest start de sezon. Mai mult, acestora li se poate alătura şi directorul sportiv Narcis Răducan.

„Răducan este băiat deştept, îmi place. Am decis să mai luăm trei-patru jucători pentru Ilie, m-a impresionat. Dar numai peste o săptămână pot spune dacă vor veni sau nu aceşti jucători. Eu voi negocia pentru jucători, mi se pare normal. Nu va negocia Ilie. El pune mare bază pe jocul cu numărul 9. Are nevoie de doi astfel de jucători pentru a face treabă", a spus Gigi Becali. Narcis Răducan pare şi el tentat de o mutare în Ghencea, dar nu a dorit să dezvolte mai mult subiectul. „Deocamdată sunt la Unirea Urziceni, îmi fac treabă aici şi nu pot comenta mai mult. Am luat în calcul să plec de la Urziceni, e adevărat... Am destule variante să plec, însă până nu e ceva sigur nu pot discuta mai multe, nu ştiu ce va fi", a afirmat oficialul ialomiţenilor. Dumitrescu mai pregăteşte şi alte mutări menite să surprindă. Astfel, el vrea să-i reprimească în prima echipă pe Zapata şi Marius Baciu, asta după ce ieri l-a readus de la Steaua II pe puţiul Florentin Matei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite