Gigi Becali despre campania de achiziţii:"Levy îl vrea pe Ben Shushan şi vreau să-i fac pe plac"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronny Levy, Gigi Becali şi Mihai Stoica, trioul Stelei care promite câştigarea campionatului
Ronny Levy, Gigi Becali şi Mihai Stoica, trioul Stelei care promite câştigarea campionatului

Patronul Stelei a mărturisit că este gata să-i facă toate poftele antrenorului său şi va încercat să-l aducă pe Ben Shushan la echipa sa.

Israelianul Amit Ben Shushan este noua ţintă a steliştilor iar patronul din Ghencea susţine că este gata să-l aducă al echipă, pentru că antrenorul Levy şi-l doreşte foarte mult.

Levy îl vrea pe Ben Shushan şi am de gând să-i fac pe plac. Antrenorul are şi el un cuvânt important de spus în transferuri. Acest fotbalist e singurul din Israel pe care vrem să-l luăm. Încă nu am discutat cu cei de la Beitar, aşa că nu vă pot spune preţul lui", a spus Becali al sport.ro

Finanţatorul Stelei a discutat şi depsre situaţia lui Bourceanu, dar şi depsre mijlocaşul Andrei Prepeliţă.

"Am convenţie cu băiatul să nu înregistraz transferul la ligă până nu-şi primeşte toţi banii de la Craiova. Mititelu trebuie să-i mai dea 60.000 de euro şi el nu vrea să renunţe la aceşti bani.Pentru Bourceanu, nu am vorbit cu nimeni de la Timişoara, dar o voi face. Cred că o să mă înţeleg cu Iancu! Cert e că băiatul vrea să vină la Steaua, când era la naţională vorbea cu jucătorii mei numai cu «ce mai faci colegu", a punctat Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite