Gigi, dispus să dea oricât pe Tall şi Parpas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferurile fundaşilor Gora Tall şi Stelios Parpas în Ghencea deveniseră incerte după ce cluburile acestora, APOP Kinyras, respectiv AEL Limassol şi-au crescut pretenţiile financiare. Însă finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este dispus să dea oricât pentru a-i aduce pe cei doi.

Antrenorul stelist Mihai Stoichiţă declarase în cadrul unei emisiuni televizate, la GSP TV că pretenţiile financiare ale cluburilor cipriote ar putea împiedica sosirea în Ghencea a celor doi fundaşi. La scurt timp după aceasta, în aceeaşi emisiune, a intervenit şi Gigi Becali, patronul Stelei, care a declarat că este dispus să ofere sumele cerute pentru a întări compartimentul defensiv al echipei. "Le-am zis ciprioţilor că nu mai contează că mai cer cîteva zeci de mii în plus, îi luăm fără probleme. Am vorbit cu Panduru şi i-am transmis că important e să cîştigăm titlul, nu altceva, să le ofere banii pe care îi vor. Steluţa ia campionatul, spulberăm tot, ca o vijelie", a spus Becali la GSP TV.

Basarab Panduru, managerul roş-albaştrilor sosise joi în Cipru pentru a negocia transferul celor doi fundaşi.

Mihai Stoichiţă a menţionat de asemenea că atacantul Pepe Moreno este dispus să se reîntoarcă la gruparea din Bulevardul Ghencea, iar decizia finală asupra mijlocaşului american Tudela va fi luată împreună cu conducerea echipei după meciul amical cu Rijeka.

Partida cu Rijeka se joacă vineri şi va consemna debutul fraţilor Karamyan la Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite