UPDATE Steaua, fără suporteri la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii steliști au anunțat că nu vor face deplasarea la Vaslui pentru a-și susține echipa în derby-ul de astăzi cu echipa moldoveană, din cauza prețului exagerat pe care gazdele îl solicită pentru un bilet: 75 de lei.

Update 11.45: Clubul vasluian a precizat într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului că prețurile pentru biletele la meciul cu Steaua București, din această seară sunt aceleași pentru toată lumea. ”Prețurile biletelor pentru fanii steliști sunt aceleași ca și cele pentru cei vasluieni”, se arată în comunicat.

"Am solicitat 400 de bilete clubului din Vaslui, iar ei ne-au zis că trebuie să plătim cîte 75 de lei pe un tichet, cu mult peste cît costă cel mai scump bilet. Nici la Inter - Milan nu e 20 de euro la peluze un bilet. În cazul ăsta, nici noi, cei de la Peluza Nord, nici Peluza Sud nu vom face deplasarea", a declarat aseară Gheorghe Mustaţă la Fanatik Show.

Vasluienii neagă însă acest lucru. "Nici măcar n-am discutat despre preţul unui bilet, cum să cerem 75 de lei pe unul? Ne-au solicitat 400 de tichete şi le-am zis că vor intra doar dacă vor respecta Legea 4. Trebuie să ne trimită tabel cu numele tuturor celor care vin pentru a-i verifica la Jandarmerie dacă sînt interzişi pe stadion. ", a declarat Ciprian Damian, preşedintele galben-verzilor pentru gsp.ro

Biletele pentru sectorul în care ar urma să stea fanii Stelei costă în mod normal 10 lei. FC Vaslui - Steaua este în direct de la ora 20.00 la Digi Sport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite