Steaua joacă cu Astra după o lună fără victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua lui Ilie Dumitrescu trece printr-o perioadă neagră. Nu a mai câştigat niciun meci din 22 august, atunci când a învins pe FC Vaslui, scor 3-0. De atunci, a înregistrat trei înfrângeri, cu Grasshopper, Unirea Urziceni şi Liverpool şi un egal, cu Timişoara.

Diseară, în Ghencea vine o echipă care i-a cam pus probleme. Steaua şi Astra s-au întâlnit de 12 ori până acum, bucureştenii au câştigat de şase ori, prahovenii s-au impus de patru ori, iar alte două jocuri s-au încheiat la egalitate. Ploieştenii au câştigat o singură dată la Bucureşti, scor 3-1, la 14 octombrie 2000.

Pentru acest meci, Ilie Dumitrescu nu va putea conta pe mai vechiul accidentat Janos Szekely, la care i se adaugă şi Emeghara care a suferit o accidentare pe Anfield şi va fi indisponibil aproximativ o lună de zile, in locul său fiind asteptat să intre Bănel Nicoliţă.

Şi atacul va suferi modificări, Marius Bilaşco urmând să facă pereche cu Bogdan Stancu, astfel că Pantelis Kapetanos va fi doar rezervă. De partea cealaltă, Astra este singura echipă din Liga I care nu a câştigat în acest sezon, iar ploişetenii anunţă că vin în Ghencea să dea lovitura.

„Vom merge în Ghencea să facem un rezultat bun, pentru că avem mare nevoie de puncte. Dacă vom fi hotărâţi şi disciplinaţi putem scoate un rezultat pozitiv. Steaua are de la mijloc în sus multe valori, însă nu-i vom lasă să joace singuri. Avem nevoie de atitudine şi dăruire", a declarat Tibor Selymes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite