Universitatea Cluj s-a reunit cu 29 de jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj
Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj

Lotul Universităţii Cluj s-a reunit la Cluj Arena, în vederea pregătirii pentru returul actualului sezon, singurii absenţi fiind portarul Florin Matache (accidentat) şi mijlocaşul Habib Balde (convocat la naţionala Guineei).

Cei 29 de jucători prezenţi la reunire au fost următorii:

Portari: Ionuţ Boşneag, Marius Popa, Mircea Bornescu, Giedrius Kvedaras

Fundaşi: Sebastian Achim, Bogdan Unguruşan, Lukasz Szukala, Octavian Abrudan, George Galamaz, Steven Pele, Ionuţ Neag, Constantin Grecu, Gaston Mendy

Mijlocaşi: Sebastian Cojocnean, Dorinel Popa, Cristian Poiana, Nasser Menassel, Elias Bazzi, Alex Păcurar, Gabriel Boştină, Laurenţiu Marinescu, Adrian Cristea, Răzvan Moldovan

Atacanţi: Claudiu Niculescu, Tony Nwakaeme, Gheorghe Grozav, Octavian Drăghici, Vlăduţ Morar, Kota Mizunuma

"Ne-am adunat cu forţe proaspete şi orice transfer care s-a facut şi se va face, este pentru a aduce un plus de valoare. Îmi doresc să rămân la Universitatea până la final. E un proiect de lungă durata, un proiect care merită toate eforturile. Punctele pierdute în tur se pot recupera într-o reală măsură. De ce spun asta? Pentru că acest campionat este foarte comprimat, e important ca finalul de tur s-a terminat şi n-au mai fost partide de jucat. Sunt convins că avem timp destul să punem la punct toate problemele pe care le-am întâmpinat în acea perioadă", a declarat antrenorul Ionuţ Badea.

Atacantul Claudiu Niculescu a declarat că nu ştie încă dacă se va retrage la finalul sezonului: "Am mare încredere că vom face un retur bun. E adevărat că echipa mai are nevoie de un atacant, pentru că e important să fie concurenţă pe posturi. Cât despre mine, rămâne de văzut dacă mă voi retrage la sfârşitul sezonului, dacă mă voi simţi bine din punct de vedere fizic, vom vedea. Oricum, mi-e foarte greu să vorbesc despre o încheiere a carierei de fotbalist", a afirmat Niculescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite