Se întâmplă în România! Jucători de Liga I ameninţaţi cu moartea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan
Ana Maria Prodan

Dezvăluiri incredibile despre o situaţie care riscă să iasă de sub control la unul dintre cluburile de tradiţie din campionatul nostru.

Anamaria Prodan a plecat de la "U" Cluj, iar acum a început să scoată la iveală mai multe lucruri de necrezut petrecute în ultima perioadă la echipa "şepcilor roşii". Unul dintre episoade e legat de ameninţarea cu moartea a câtorva jucători.
"I-au acuzat că au vândut meciul cu Dinamo"
"Adi Popa s-a dus să se tundă la mall şi l-au prins suporterii, l-au ameninţat că-l omoară, că e vînzător . Popa e doar un copil, nici nu a prea jucat. Şi lui Viorel Dinu i-au spus că a vîndut meciul cu Dinamo" a spus fosta conducătoare a clujenilor pentru Ziua de Cluj.
"Niculescu credea că e lucrat de Tăbîrcă"
Soţia lui Reghecampf a povestit şi o întâmplare cu Claudiu Niculescu, fost antrenor şi jucător la "U". "L-am adus pe Sandu Tăbîrcă [...] I-a arătat lui Claudiu mii de pagini de internet cu metode de pregătire. Niculescu l-a acceptat şi a lucrat primele zile cu el. Niculescu lucra cu Tăbîrcă şi în acelaşi timp i se plîngea lui Walter. I s-a părut că Tăbîrcă vrea să fie antrenor principal, că se bagă peste el. I-am chemat şi i-am zis că Sandu încearcă să-l ajute" a spus Anamaria.
"Dulca a fost şi el ameninţat"
Prodanca a lămurit şi plecarea celui de-al doilea antrenor din acest sezon, Cristi Dulca, acesta fiind şi el, la rândul său, ameninţat de fani: "El mi-a tot zis plec, plec, plec. Mi-a zis că au început să-l injure şi pe el, că a primit ameninţări şi acasă".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite