În război cu şefii Timişoarei, Sepsi acuză:”Au fost neserioşi, mi-au murdărit numele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laszlo Sepsi
Laszlo Sepsi

Laszlo Sepsi a ajuns la FCM Tg. Mureş, unde va juca până la vară, dar nu uită de conflictul pe care l-a avut cu oficialii de la Poli Timişoara.

"Am avut mult de pierdut în cele şase luni petrecute cu Poli în liga secundă. A fost un şoc pentru mine. Nu e uşor să te mai motivezi după ce ai terminat campionatul pe locul doi, ţi-ai câştigat pe teren dreptul de a evolua în preliminariile Champions League şi apoi, din cauza problemelor financiare ale clubului, să te trezeşti că joci cu FC Bihor. Venisem cu gîndul să câştig un trofeu cu Timişoara, era acolo un grup excepţional, susţinut de fani adevăraţi, dar am găsit, până la urmă, o conducere care nu şi-a făcut treaba. Nu ne-a sprijinit în momentele grele şi a dezechilibrat echipa prin declaraţiile din presă. Plus neseriozitate la plata salariilor", a spus Sepsi, potrivit gsp.ro

Fotbalistul celor de la Tg.Mureş a explicat de ce oficialii de la Poli nu au avut câştig de cauză când au contestat decizia prin care a devenit liber de contract.

"Decizia e clară. N-are nici un sens s-o mai comentăm, fiindcă nu vreau să mă cert cu nimeni. Aş putea dezvălui multe lucruri despre ce am trăit la acest club, dar nu merită spus decât un singur lucru. M-au murdărit şi m-au jignit numai pentru că mi-am cerut drepturile de jucător profesionist. Îmi pare rău că povestea s-a terminat aşa"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite