Şumudică: "Sunt mulţumit de condiţiile din Antalya"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Braşov, s-a declarat mulţumit de condiţiile din cantonamentul din Antalya, apreciind că cel mai important lucru este ca echipa să ajungă în vârf de formă în prima etapă.

După 10 zile de pregătire la Braşov, am început acest cantonament din Antalya şi pot spune că sunt mulţumit de condiţiile de aici. Avem terenuri bune de pregătire astfel că am toate motivele să fiu mulţumit. Nu va fi uşor în această perioadă pentru că va fi un cantonament lung, însă aveam nevoie de terenuri de iarbă ca să lucrăm cu mingea. Cel mai important lucru este să ajungem în vârf de formă în prima etapă. Au venit cinci jucători noi la echipă şi trebuie să lucrăm la omogenizarea lotului. Eu cred că am luat calitate, şi din punctul asta de vedere sunt bucuros", a declarat Marius Şumudică, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

La primul antrenament, fundaşul Ricardo Machado s-a pregătit separat, portughezul suferind o entorsă la ultimul antrenament de la Braşov. Machado se va pregăti separat timp de cinci zile, apoi va intra în programul normal de pregătire cu echipa.

Mijlocaşul David Distefano, incomplet refăcut după o accidentare mai veche, a efectuat doar pregătirea fizică.

Udoji şi Ilijoski se vor alătura ehipei diseară, în Antalya, cei doi jucători urmând să înceapă de marţi antrenamentele cu lotul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite