Şeful LPF spune lucrurilor pe nume. Dragomir: "E o diferenţă de valoare între Steaua şi Twente, mă aşteptam la ce a ieşit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat după meciul pierdut de Steaua, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei Twente, că diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost decisivă şi că se aştepta la acest rezultat.

"Sunt dezamăgit. Mă aşteptam la ce a ieşit. Asta e echipă serioasă. Am zis că dacă Steaua trece de Twente, atunci joacă finala. Olandezii au echipa tare, nu s-au speriat niciun moment. Steaua s-a şi depăşit în unele cazuri. Ăsta este primul joc al lor, o săptămână nu au făcut niciun antrenament ca lumea, săracii s-au descurcat bine, dar e diferenţă de valoare între o echipă şi alta", a spus Dragomir la Sport.ro

Preşedintele LPF s-a declarat sceptic în privinţa şanselor Stelei de a trece de Twente în retur: "La fotbal e posibil orice, dar nu, e o echipă tare. Cu Dănănae nu s-a luat golul în teren, nu acolo e dezamăgirea, la diferenţa de valoare. De la noi un singur jucător, eventual doi puteau să joace la echipa aia. Ce scăriţă lungă a dat Ola John, extraordinar".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite