Apariţie surpriză în cazul "Ciorbă şantajistul"! Vezi cine l-a sfătuit pe Reghe să meargă la Poliţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Impresarul Dumitru Tudor
Impresarul Dumitru Tudor

Scandalul în care sunt implicaţi fostul impresar Dumitru Ciorbă şi Reghecampf cu soţia sa, Anamaria Prodan, ia amploare. Antrenorul Stelei a făcut azi mai multe dezvăluiri senzaţionale despre modul în care a decurs operaţiunea în care "Ciorbă" a fost prins în flagrant delict.

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit, azi, într-o conferinţă de presă despre şantajul la care a fost supus de fostul impresar Dumitru Tudor.

"L-am reclamat în momentul în care a devenit agresiv"

"Noi nu am făcut decât să anunţăm poliţia, era normal, nu putem să ne lăsăm şantajaţi de un om care, din punctul meu de vedere, nu a reuşit să facă nimic în viaţă. Luaţi emisiunile la care a participat şi vedeţi ce a spus. Trebuia să facem acest lucru de foarte mult timp, dar am considerat că acest om nu va continua să denigreze imaginea familiei noastre. Am considerat că a avut o perioadă grea şi am încercat să trecem cu vederea peste anumite lucruri, dar în momentul când a devenit agresiv şi a început să ameninţe şi să vorbească din ce în ce mai urât, era normal să apelăm la poliţie", a povestit Reghe.

Gigi Becali l-a sfătuit să meargă la Poliţie

Tehnicianul a dezvăluit şi cu cine s-a sfătuit în acest caz. "Am citit că Ionuţ Luţu a participat... El nici nu a ştiut despre acest lucru, n-are niciun fel de treabă, nici el, nici patronul nostru, Gigi Becali. Eu l-am înştinţat pe Gigi Becali despre această situaţie, iar dânsul m-a sfătuit să merg la poliţie. Am făcut ce trebuie să facă fiecare om care este şantajat", a declarat Reghecampf.

"Nu îi datoram niciun ban lui Tudor"

Întrebat dacă este adevărat faptul că îi datora bani lui Dumitru Tudor, aşa cum susţine fiul fostului impresar, Reghecampf a afirmat că nu are datorii faţă de nimeni. "Dacă este unde este, înseamnă că ne-a cerut bani. Nu este vorba de nicio datorie, noi nu avem nicio datorie. Dacă aveam vreo datorie la Dumitru Tudor, zis Ciorbă, cu siguranţă că o plăteam".

L-a avertizat şi pe băiatul lui "Ciorbă"

Reghe a afirmat şi că în acest conflict e implicat şi băiatul lui Dumitru Tudor. "Pe această cale vreau să-i transmit şi băiatului, familiei lui, să înceteze cu mesajele, să înceteze cu lucrurile care continuă să le facă pe la diverse posturi de televiziune pentru că nu fac decât să îngreuneze situaţia tatălui lui. Dacă băiatul lui va continua pe aceeaşi linie, probabil va ajunge şi el tot acolo unde este tatăl lui", a precizat tehnicianul.

Procurorii cer arestarea fostului impresar

Procurorii l-au reţinut pe Dumitru Tudor şi cer instanţei arestarea lui preventivă, fiind acuzat că a primit 12.000 de lei de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Ana-Maria Prodan, după ce i-ar fi şantajat că va dezvălui informaţii considerate compromiţătoare.

A fost audiat mai multe ore

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost audiat, joi noapte, mai multe ore, după ce a fost prins în flagrant primind 12.000 de lei de la Laurenţiu Reghecampf şi Ana-Maria Prodan. La finalul audierilor, procurorii au emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere şi vor cere instanţei arestarea lui preventivă pentru 29 de zile.

Îi şantaja de mai mult timp

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla "Ciorbă", îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia. Din primele cercetări reise că Dumitru Tudor le-ar fi trimis mai multe mesaje antrenorului Stelei şi soţiei acestuia, prin care le-ar fi cerut 8.000 de euro în cel mult 48 de ore, pentru a nu face publice aspecte nereale, dar compromiţătoare, care ar fi afectat imaginea acestora.

Citeşte şi

"Ciorbă" chiar a încurcat-o! Vezi ce au cerut procurorii în cazul impresarului care i-a şantajat pe Reghe şi Prodanca

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite