Unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga I, aproape de Steaua! Reghe îl cunoaşte cel mai bine: "Făceam mereu grătare cu el!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Roş-albaştrii domină autoritar campionatul, dar, conform declaraţiilor lui Gigi Becali, le lipseşte un vârf de valoare. În afara lui Tembo, pe care a pus ochii patronul Stelei, Reghecampf mai doreşte un vârf, pe care el l-a promovat.

Thaer Bawab. atacantul iordanian de 27 de ani de la Gaz Metan, trecut pe la Real Madrid şi Barcelona, a intrat imediat în vizorul "granzilor" din Liga I după reuşitele din meciul cu Dinamo.
Anamaria Prodan l-a adus în România
Cea mai interesată de serviciile sale e chiar rivala "victimei" de sâmbătă a lui Bawab, Steaua. Thaer a ajuns în România în vara lui 2010, adus de Anamaria Prodan la Bistriţa, acolo unde antrenor era soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, acum tehnicianul Stelei!
Făcea grătare cu Reghecampf
Bawab a fost îndepărtat de la Gloria imediat după plecarea lui Reghe, dar cei doi au rămas în relaţii foarte bune. "Thaer venea de multe ori pe la mine la un grătar, e un băiat deosebit", declara cu ceva vreme în urmă Reghecampf, care e acum în căutarea unui vârf de valoare după ce Rocha şi Nikolic n-au dat randamentul aşteptat.
E cotat la 600.000 de euro
Tranzacţia s-ar putea realiza chiar în iarnă, preţul lui Bawab, cotat acum la 600.000 de euro, nefiind o problemă pentru Gigi Becali, care s-a arătat dispus să investească serios în aducerea unui atacant în pauza dintre tur şi retur.

Inedit despre Bawab
- Îi plac sarmalele, dar cum e musulman şi nu consumă carne de porc, mănâncă doar sarmale din carne de vită
- Ascultă deseori manele, pe care dansează ca pe ritmuri orientale
- Are de şapte ani o prietenă din Spania, Jessica, care locuieşte la Barcelona
- Născut la Amman, în Iordania, s-a stabilit la patru ani în Barcelona cu familia
- Între 2004 şi 204 a fost legitimat la Real Madrid. La formaţia secundă a "albilor" a fost antrenat de legenda Michel şi făcea antrenamente alături de echipa mare, cu Zidane, Figo sau Ronaldo.
- În 2007 a îmbrăcat tricoul Barcelonei, pentru care a apucat să evolueze în două meciuri în Cupa Cataluniei.
- În ţara sa i se spune "Rivaldo al Iordaniei", Bawab având 12 selecţii la naţională, pentru care a marcat un gol.

DECLARATIE
Multe cluburi importante din lume se vor bate pe Bawab, nu doar echipele importante din Liga I
Ioan Horoba
Preşedinte Gaz Metan

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite