Reghe îşi dă în judecată fosta soţie! Vezi ce sumă fabuloasă îi cere ca despăgubiri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Antrenorul Stelei şi actuala sa soţie, Anamaria Prodan, se află în război total cu fosta nevastă a lui Reghecampf, Mariana Pfeiffer, după ce aceasta din urmă a dezvăluit mai multe episoade sexuale picante cu tehnicianul roş-albaştrilor ca protagonist.

După ce a învins CFR Cluj şi s-a distanţat pe primul loc în Liga I cu Steaua, Reghecampf şi-a luat o binemeritată pauză. Tehnicianul roş-albaştrilor şi-a invitat soţia, pe Anamaria Prodan, într-o minivancanţă supriză la Milano de trei zile.

Înainte să plece din ţară, însă, cei doi au contactat un avocat din Germania pentru a declanşa procedurile pentru acţionarea în instanţă a fostei soţii a lui Reghe, Mariana Pfeiffer. Aceasta a făcut mai multe acuze în ultimele zile la adresa celor doi, susţinând că fosta impresară i-a distrus căsnicia cu Reghecampf şi că ea a mai avut întâlniri intime cu tehnicianul Stelei şi după ce Reghe se căsătorise cu Prodanca.

"Va fi un proces în Germania pentru distrugerea imaginii noastre publice. Îi vom cere daune de 250.000 de euro!", a declarat pentru Click! Anamaria Prodan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite