Blat la Petrolul – Steaua? Acuzaţii incredibile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul - Steaua 1-2
Petrolul - Steaua 1-2

Rednic şi fanii Petrolului îi acuză pe unii jucători că nu şi-au apărat corect şansele în meciul pierdut de ploişteni cu 2-1! Aranjamentul s-ar fi făcut pe filiera Anamaria Prodan, care a fost impresara unor fotbalişti ai „lupilor".

Asupra parcursului impecabil al Stelei din campionat au început să planeze umbre. Ultima victorie din Liga 1, 2-1 la Petrolul, acolo unde nu mai câştigase în acest sezon nicio echipă din campionat, a născut suspiciuni în tabăra ploieştenilor.
Vizaţi sunt Guilherme, Achim, Cristescu şi Bornescu
Ziarul Naţional scrie că antrenorul Petrolului, Mircea Rednic, şi-a acuzat fotbaliştii că s-au dat la o parte în meciul cu Steaua. În cauză sunt jucători care au fost impresariaţi de Anamaria Prodan, soţia tehnicianului Stelei, Laurenţiu Reghecampf. E vorba de Guilherme, Achim, Cristescu şi Bornescu, conform sursei amintite.
Şi forumurile sunt pline de acuze
„Puriul" ar fi făcut aceste dezvăluiri într-o întâlnire cu suporterii Petrolului, care au avut şi ei bănuielilor lor cu privinţă la corectitudinea partide. Pe mai multe forumuri ale fanilor ploieşteni, jucătorii au fost acuzaţi de non-combat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite