Cine-i mai opreşte? Au bombardat Ploieştiul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul - Steaua 1-2
Petrolul - Steaua 1-2

Raidurile Stelei au provocat prima înfrângere a Petrolului acasă, iar roş-albaştrii par a fi decolat spre titlu!

După 1-3 la Vaslui şi 1-0 cu Rapid, Steaua lui Reghecampf s-a aflat aseară în faţa celui de-al treilea examen serios din acest început de sezon. La Ploieşti a aşteptat-o Petrolul, echipa cu cel mai mare salt valoric în această vară, şi poate cel mai fierbinte public din Liga I. Public care i-a făcut pe Opriţa şi Galamaz să uite că au jucat la Steaua, pe ultimul chiar să nu-şi aducă aminte că a fost lovit de un fan ploieştean, şi să-şi înjure copios fosta echipă alături de fanii din tribune.
Chipciu a condus atacurile
Fără Rocha şi Adi Popa, lăsaţi pe bancă de Reghe, Steaua a fost însă la fel de contondentă ca în meciul cu Rapid. Raidurile lui Chipciu au lovit mai tare apărarea ploieşteană decât bombardamentele americane amintinte în coregrafia „lupilor". Rusescu a ratat incredibil din doi metri după o gafă a lui Bornescu, iar apoi Geraldo l-a blocat în ultimul moment pe Nikolic, pentru ca, în plin asalt stelist, Petrolul să deschidă scorul cu golul lui Bokila. Oaspeţii au continuat însă să atace, iar Nikolic a egalat chiar înainte de pauză.
Ratare uriaşă Hamza
La reluare, tot oaspeţii au căutat golul. Care a venit de la cine nu se aştepta nimeni, Latovlevici cu capul peste un Bornescu aerian, acesta fiind abia al doilea gol din carieră pentru fundaşul stânga. Hamza a avut egalarea în picior, dar a şutat peste poartă singur cu Tătăruşanu, iar meciul s-a încheiat cu victoria Stelei, care îşi continuă cursa spre primul titlu după şapte ani.

Petrolul - Steaua 1-2

Petrolul: Bornescu - Achim, Galamaz, Geraldo, Guilherme - L. Marinescu (Grozav 70), Boudjema - Opriţa (Hoban 60), M. Cristescu (Ad. Cristea 52), Hamza - Bokila. Antrenor: Mircea Rednic

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Prepeliţă 52) - Chipciu, Rusescu (Filip 73), Cr. Tănase (Ad. Popa 67) - Nikolici. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Goluri: Bokila 38 / Nikolic 45, Latovlevici 65

Stadion "Ilie Oană"

Arbitru: Marius Avram

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite