Vă vine să credeţi? „Mihai Costea e un băiat calm, urăşte violenţa şi nu fumează!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Stelei, acuzat că ar avea crize de nervi din cauza geloziei şi că ar fi ars-o cu ţigara pe Daniela Crudu, şi-a găsit un apărător acolo unde se aştepta mai puţin.

În sfârşit, se găseşte cineva să-l şi susţină pe Mihai Costea. Făcut praf de patronul Gigi Becali, huiduit de fani şi trecut de antrenor pe linie moartă la Steaua, atacantul oltean despre care s-a spus că, într-o criză de nervi provocată de gelozie, ar fi ars-o cu ţigara pe prietena sa, Daniela Crudu, a fost apărat de fosta sa parteneră, modelul Oana Popa.
"Cu mine s-a purtat foarte frumos"
Aceasta a acordat un interviu site-ului stl.ro, în care a vorbit în termeni frumoşi despre "Nilă". "Cu mine s-a purtat frumos şi nu a avut niciodată ieşiri violente şi nici nu l-aş vedea făcând aşa ceva. Cred că sunt doar speculaţii", a spus Oana, care l-a descris apoi pe cel mai mic dintre fraţii Costea: "Să ştiţi că, de fapt, el e o fire calculată şi calmă. Nu e deloc violent".
Fosta prietenă a lui Mihai Costea s-a arătat suspicioasă şi în legătură cu episodul cu ţigara. "El nici măcar nu fumează...", a mai afirmat Oana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite