A dat gol, dar fanii tot au râs de el şi i-au găsit o nouă poreclă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea
Mihai Costea

Mihai Costea şi când joacă bine este luat peste picior de suporterii Stelei. La meciul cu Litex, atacantul s-a ales cu un nou apelativ!

Steaua a câştigat cu 3-0 partida cu Litex Loveci, meciul de prezentare al lotului pentru noul sezon. Ultimul gol al roş-albaştrilor a fost marcat de Mihai Costea, intrat după pauză. Imediat după ce a înscris, atacantul oltean a fost chemat de galerie la salut, dar fanii nu l-au strigat după nume, nici măcar după porecla sa, "Nilă", ci i-au găsit un alt apelativ.
N-a răspuns la salut până nu i-au strigat numele
"Cruduţa, Cruduţa" scandau suporterii Stelei câtre cel mai mic dintre fraţii Costea, care nu a apreciat însă ironiile din tribună şi a răspuns la salutul Peluzei Nord numai după ce i-a fost scandat numele.
Gigi a râs cu lacrimi la lojă
De amuzat, s-a amuzat însă copios Gigi Becali. Aflat la loja sa de la tribuna oficială, patronul Stelei a râs cu lacrimi în momentul în care a auzit scandările galeriei, ştiindu-se războiul său cu Daniela Crudu, prietena lui Mihai Costea, cea despre care latifundiarul din Pipera crede că are o influenţă nefastă asupra carierei fotbalistului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite