Atac fără precedent la Becali! Un fost jucător al Stelei îl face praf! "Poate-i rupe capul cineva!", a replicat Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Doar vorbeşte, nu face nimic. Din cauza lui nu câştigă echipa niciun trofeu!", sunt doar câteva dintre acuzele unui fotbalist care a lucrat cu Becali! "Un bagabont ordinar!", a fost răspunsul previzibil al patronului roş-albaştrilor.

Plecat gratis de la Steaua în 2011, atunci când Gigi Becali nu a vrut să-i mai prelungească înţelegerea din cauza salariului mare, grecul Pantelis Kapetanos şi-a adus aminte de perioada petrecută în Ghencea. "Gigi numai vorbeşte. Nu face nimic. Pentru mine... vorbeşte mult, dar nu face. Dacă echipa nu merge, vine acolo la vestiare, vorbeşte două minute şi după face caterincă. Nu e cum îl vedem la televizor. Pentru asta echipa nu a cîştigat nimic cu el, e doar vina lui", a spus Kapetanos pentru agenţia "citynews".
Şocat de prima întâlnire cu Gigi
Kapetanos, care a fost golgheterul Stelei în perioada în care a evoluat pentru roş-albaştri, a povestit şi prima întâlnire cu Becali. "Cînd am venit întîia dată la Steaua, am semnat şi am plecat direct în cantonament. Şi cînd mergeam cu autocarul am oprit la un palat. Eram nedumerit şi am întrebat: «Ce facem aici?». «Aici e preşedintele», mi s-a zis. A început să discute cu jucători şi cu toată lumea, «hahaha, huhuhu», iar cînd am plecat a dat un pachet. Cînd am mers la autocar a venit unul şi mi-a dat bani. Eu am întrebat: «Ce e asta?». «Păi, a dat preşedintele», mi s-a răspuns. Incredibil..", şi-a amintit grecul.
"Poate-i rupe capul un român adevărat!"
Răspunsul lui Gigi nu s-a lăsat aşteptat. "I-am dat 25 de mii de euro pe lună. Dacă tu vii şi critici... Să ţină cont că e un Dumnezeu sus şi iar face o fractură sau o ruptură. Ar trebui să se autosesizeze Comisia, eu o să-l reclam şi sper să fie suspendat. Să-şi vadă de treaba lui, e prea bagabont şi prea ordinar, să-şi vadă de treaba lui.Poate îi rupe unul capul la discotecă, un român adevărat", au sunat ameninţările lui Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite