Steliştii nu s-au mai înghesuit la bilete pentru meciul cu Gaz Metan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casele de bilete din Ghencea
Casele de bilete din Ghencea

Până aseară se vânduseră doar 5.000 de tichete pentru partida de azi, cu Mediaş (ora 21.30, Digi Sport 1), iar oficialii roş-albaştrilor speră ca pe Ghencea să fie 10.000 de spectatori. La meciul cu Astra, stadionul fusese aproape plin.

Înfrângerea de la Tg. Mureş a mai estompat entuziasmul fanilor stelişri, care luaseră cu asalt casele de bilete la primele două meciuri oficiale din acest an de pe teren propriu, cu Twente şi cu Astra, când s-a jucat practic cu casa închisă. Pentru jocul de azi, cu Gaz Metan Mediaş, nu se vânduseră până aseară decât 5.000 de bilete, iar şefii Stelei speră ca fanii să achiziţioneze azi, în ziua meciului, cel puţin încă atâtea.
Oricum, asistenţa de diseară va fi una sub media acestui sezon, în care Steaua a avut 15.300 de spectatori la meciurile de acasă, indiferent că a jucat pe Ghencea, Naţional Arena, Constanţa, Ploieşti sau Buzău.
Preţurile biletelor sunt aceleaşi ca la meciul cu Astra, între 5 lei la peluze şi 300 de lei la loje. Tichetele pot fi cumpărate şi azi de la stadion, casele de bilete fiind deschise până la ora 21.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite