Fata lui Rotariu va suferi azi a 30-a operaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kassandra, fiica adoptivă a familiei fostului mare fotbalist, va fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale în Franţa, la Strasbourg.

Kassandra Rotariu, în vârstă de 6 ani, îşi doreşte foarte mult ca în toamnă să meargă la şcoală alături de copiii de vârsta ei şi să poată scrie normal. Pentru asta are nevoie de o nouă operaţie la umărul drept, intervenţie chirurgicală programată astăzi la o clinică din Strasbourg. Medicii din Franţa i-au dat o veste bună Danei Rotariu, soţia fostului fotbalist, făcându-i o reducere de 8.000 de euro din costul iniţial de 26.000 de euro. Banii pentru spitalizare au fost obţinuţi cu greu, ultimul „ajutor" financiar venind de pe urma unei campanii care s-a terminat cu o licitaţie de tricouri ale unor „tricolori".
Fiica lui Iosif Rotariu mai are de suportat, pe lângă intervenţia chirurgicală de azi, trei alte operaţii până la toamnă. Boala de care suferă micuţa, osteomielită, este destul de rară şi necesită o perioadă lungă de recuperare.. „Este o afecţiune gravă a sistemului osos. Boala ajunge în oase şi distruge articulaţiile, astfel că întreg corpul Kassandrei e format din proteze", ne-a spus Dana Rotariu, mama Kassandrei.
Fetiţa a ajuns în această situaţii din cauza fostei sale familii. Mama sa naturală a lăsat-o în grija bunicii, un adevărat monstru! Femeia a chinuit-o teribil pe Kassandra: a bătut-o crunt, a ars-o cu ţigara şi i-a turnat acid sulfuric pe faţă. Kassi a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, iar medicii au încercat să-i găsească o familie. Aşa au ajuns soţii Rotariu în contact cu ea, în urmă cu doi ani, şi de atunci fac totul pentru a o ajuta


Cei care vor să o ajute pe Kassandra o pot face donând orice sumă în conturile:

Cont lei: RO34BRDE360SV18398993600
Cont euro: RO70BRDE360SV80487003600
Cont dolari: RO29BRDE360SV96418133600
Titular: Daniela Liliana Rotariu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite