Gata! Rapid şi-a găsit un nou patron! Copos îi va vinde clubul săptămâna viitoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia incertă din Giuleşti e pe cale să se rezolve, iar clubul va intra într-o nouă eră odată cu plecarea lui George Copos, care a patronat gruparea vişinie timp de 19 ani!

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a vorbit ieri despre situaţia tensionaă şi incertitudinile din Giuleşti: Copos pleacă de la Rapid şi-i lasă locul actualului membru al Consiliului de Administraţie, Virgil Dumitru.

Virgil Dumitru va prelua controlul

„Am auzit că săptămâna viitoare se va schimba acţionariatul. Sunt promisiuni că se vor rezolva şi problemele cu restanţele salariale. Domnul Copos nu ne-a anunţat oficial că se retrage de la club, dar la antrenament, echipa va avea o întâlnire cu Virgil Dumitru. El ne va comunica concret ce se va întâmpla în continuare. Domnul Copos nu mai poate. Are probleme mari la firmele sale", a afirmat, sincer, Marian Rada, care a dat din casă tot ce s-a discutat în Giuleşti în aceste zile.

Vor veni şi alţi acţionari minoritari

Într-adevăr, lucrurile se vor întâmpla întocmai. Afaceristul Virgil Dumitru, care a contribuit financiar şi până acum la club, va prelua acţiunile de la George Copos, împreună cu alţi oameni de afaceri, precum Dan Ostahie, dar mai sunt vehiculate şi alte nume pentru cooptarea în grupul de acţionari: Dan Faţi, Nelu Matei sau Radu Mirea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite