Alexa: "Nu a fost revoltă la Rapid, a fost doar o discuţie cu domnul Copos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexa
Alexa

Mijlocaşul rapidului, Dan Alexa a declarat că jucătorii giuleşteni au primit asigurări din partea acţionarului majoritar, George Copos, că până săptămâna viitoare le vor fi achitate restanţele financiare şi a negat faptul că fotbaliştii ar fi făcut grevă din cauza datoriilor clubului faţă de ei.

"N-a fost o revoltă, a fost o discuţie cu domnul Copos, în care s-au pus lucrurile la punct. Sunt lucruri normale şi totul este în regulă. Ştiam că eventul este obiectivul nostru încă de când am venit aici. Există un echilibru între ceea ce oferă domnul Copos şi ce cere, peste tot sunt probleme. Avem promisiunea dânsului că până săptămâna viitoare se achită totul la zi. Noi avem încredere că se va achita", a spus Alexa.

Dan Alexa crede că Rapid îşi poate îndeplini obiectivele din acest sezon, respectiv câştigarea titlului şi a Cupei României.
"Cred că ne putem îndeplini obiectivele, avem un lot bun şi în plus vom juca mai multe meciuri acasă în retur decât în deplasare. Celelalte echipe au făcut transferuri multe, dar nu este o garanţie a rezultatelor. Nu înseamnă că dacă ai jucători buni imediat ai şi câştigat. Dinamo este una dintre principalele contracandidate alături de CFR Cluj. Eu mai cred că Steaua va veni din spate la fel ca şi Vasluiul deşi sunt multe puncte", a adăugat Alexa.

Mijlocaşul rapidist a fost surprins de faptul că fundaşul Rui Duarte a ajuns la timp la reunirea echipei.
"Rui a venit aşa cum nu se aştepta nimeni, adică foarte repede şi ne bucură lucrul ăsta. Dacă el este serios, atunci este clar unul dintre cei mai buni jucători din Liga I", a completat Alexa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite