Porumboiu despre posibila vânzare a echipei din Giuleşti:"Rapid e o brunetă focoasă, Copos nu renunţă la ea! Eu nu o vreau, a umblat Zotta sub poalele ei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul de la Vaslui, Adrian Porumboiu, a comentat în stilul său caracteristic anunţul prin care George Copos şi-a făcut cunoscută intenţia de a vinde Rapidului în schimbul unui leu.

Nici Adrian Porumboiu nu crede că George Copos va renunţa la clubul din Giuleşti.

"Rapid pentru George Copos este o brunetă frumoasă, focoasă, iubăreaţă foc şi nu îi va da drumul niciodată. E un etern îndrăgostit şi nu îi va da drumul acestei frumoase femei. Nu îi va da drumul, chiar dacă e brunetă. M-aş baga şi eu la o asemenea brunetă, dar când ştiu că pe sub poalele ei a umblat Zotta... George are dreptul să o iubeasca chiar şi asa.  Rapid e un club mare, am avut o admiratie mare pentru ei, dar nu putem să ne gândim altfel", a spus Porumboiu la gsptv.

Finanţatorul vasluienilor susţine însă că el va face primul pas spre renunţarea la fotbal, nu Copos:" Eu sunt hotărât mai rău ca el să renunţ. Ies din fotbal, mă duc spre alte zări mai calde unde ştiu că nu găsesc scoici pe nisip".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite