Pancu: "Nimeni nu a ieşit la pensie de la Rapid până acum, sper să fiu eu primul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu, jucător căruia conducerea clubului încă nu i-a propus prelungirea contractului scandent la finalul sezonului, a declarat că de la gruparea giuleşteană nu a ieşit nimeni la pensie, dar îşi doreşte să fie el primul.

"Încă aştept prelungirea, dar din ce am înţeles nu i s-a propus nimănui deocamdată. Eram supărat că înţelesesem că unora dintre colegi li se făcuseră nişte propuneri. Îmi cer scuze dacă m-am grăbit, dar doar puţin aşa. La pensie de la Rapid nu a ieşit nimeni deocamdată, sper în continuare să fiu primul. Eu în 1996 am spus că nu voi juca niciodată la Steaua sau Dinamo şi sunt foarte fericit că mi-am dus la capăt această promisiune. Au fost oferte foarte tenante, dar am refuzat. Dacă regret? Ferească Dumnezeu!", a spus Pancu.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a afirmat că se gândeşte la obiectivele clubului chiar din prima zi a reluării pregătilor.
El a explicat că din punctul său de vedere echipa nu are nevoie de multe achiziţii în această pauză competiţională.

"Chiar dacă este prima zi ne gândim la obiectivele noastre. Sunt obiective realiste care pot fi atinse, adică pentru prima oară în istoria Rapidului câştigarea eventului. Şi nu spunem că sperăm, ci suntem aproape siguri că vom reuşi eventul anul acesta. Dacă rivalele noastre au făcut mai multe transferuri, la noi a venit doar Alex Ioniţă care este de-al Rapidului. Sperăm să aibă aceeaşi evoluţie ca înainte de a pleca în Germania. Dacă vor mai fi transferuri e problema conducerii, dar eu cred că s-au făcut destule transferuri în vară, a fost destul de greu până ne-am omogenizat. Iar acum suntem pe drumul cel bun şi vom avea rezultate şi mai bune în continuare", a menţionat atacantul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite