S-a terminat povestea! Dorinel lasă Oţelul pentru Bundesliga!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul care a adus primul titlu din istoria Galaţiului a anunţat că va părăsi echipa la finalul sezonului şi că are deja oferte.

După doi ani şi jumătate la Galaţi, Dorinel Munteanu e gata de o nouă provocare. Anul trecut a luat titlul, primul din istoria clubului, iar în acest sezon a jucat în grupele Ligii Campionilor. Deşi în contul echipei au intrat peste 10 milioane de euro de la UEFA,Oţelul nu a făcut niciun transfer important, iar acest lucru s-a văzut: ocupă abia locul opt în Liga I, fără şanse la cupele europene.

"Obiectivul meu e Bundesliga"
Dorinel consideră că etapa "Oţelul" din cariera sa s-a încheiat şi vrea să schimbe echipa. "După ce am reuşit să-mi fac un nume în România, visul meu e să antrenez o echipă din Germania. Am dobîndit experienţă ca antrenor în campionatul României şi în Liga Campionilor, acum Bundesliga e un alt obiectiv pentru mine. Aş accepta să lucrez şi în liga a doua germană. Totuşi, în acest moment mă concentrez doar pe finalul de sezon cu Oţelul, să obţinem calificarea în Europa League. După aceea voi lua în calcul şi eventualele oferte pe care le am", a declarat Dorinel conform site-ului german transfermarkt.de.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite