Pregătiri pentru Steaua-Twente! Oprescu cere curăţarea străzilor laterale din zona Arenei Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Oprescu a cerut o mai mare implicare a primarilor de sector în acţiunile de curăţare a străzilor laterale, mai ales în zona Arenei Naţionale, unde mâine va avea loc meciul Steaua - Twente, şi a solicitat responsabililor Apa Nova să identifice şi să elibereze gurile de scurgere.

Aceste solicitări au fost făcute în cadrul comandamentului din această dimineaţă, de la PMB.

Operatorii vor continua acţiunile de încărcare şi evacuare a zăpezii de pe arterele principale dar şi degajarea staţiilor RATB.

Pentru a se evita formarea poleiului, diseară, operatorii de deszăpezire vor împrăştia materiale antiderapante pe marile bulevarde cu preponderenţă în zona pantelor, rampelor şi a podurilor.

O atenţie specială se va acorda zonei Arenei Naţionale, unde mâine seară va avea loc meciul Steaua-Twente, primarul general solicitând să se intervină atât la intrările în stadion cât şi în zona adiacentă acestora.

Totodată, în scopul lărgirii tuturor marilor bulevarde, diseară operatorii vor acţiona împreună cu Brigada de Poliţie Rutieră pentru a împiedica parcarea maşinilor pe prima bandă de circulaţie.

Potrivit operatorilor de deszăpezire, în noaptea de marţi spre miercuri s-a evacuat şi transportat zăpada de la Podul Mărăşeşti, Şoseaua Sălaj, Bulevardul Iuliu Maniu, Pasajul Basarab, Podul Grant.

Totodată, s-a acţionat pentru lărgirea Splaiului Independenţei, porţiunea cuprinsă între Pod Grozăveşti şi Piaţa Unirii cu ajutorul unei freze speciale, iar echipa de voluntari a evacuat şi îndepărtat zăpada din staţiile RATB de pe bulevardul Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite