Nicoliţă povesteşte cum e viaţa în Franţa:" N-a fost uşor să mă integrez la Saint-Etienne"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă
Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a povestit pentru site-ul oficial al clubului AS Saint-Etienne că integrarea sa la echipa franceză, la care joacă din vară, nu a fost uşoară, însă a precizat că a fost ajutat mult de coechipieri şi de antrenor.

"Sunt foarte mulţumit. Joc fiecare meci cu aceeaşi dorinţă de a da totul pe teren. Sunt la dispoziţia echipei. Le mulţumesc din tot sufletul coechipierilor mei şi antrenorului. Integrarea nu a fost uşoară. Ei m-au ajutat mult şi este din ce în ce mai bine. Totul este nou şi frumos pentru mine. Viaţa mea este minunată. Savurez fiecare moment. Este un vis să joc aici", a spus Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă face cursuri de franceză şi i-a spus zâmbind interlocutorului său, înainte de a acorda interviul în română, că ştie să spună în franceză, în afară de "Bună ziua, ce faceţi?", şi "atac, apărare, la dreapta, la stânga şi gol".

El a precizat că în campionatul Franţei toate echipele sunt de calitate şi competiţia este dificilă, mai puternică decât prima ligă din România din toate punctele de vedere.

Nicoliţă a semnat, la 31 august, un contract pe trei ani cu gruparea AS Saint-Etienne, pentru care a evoluat în patru meciuri în acest sezon şi a înscris un gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite