Neaga nu mai e dorit la Mioveni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a declarat că fotbalistul Adrian Neaga nu mai este dorit la gruparea din Liga I şi că oficialii clubului vor discuta cu el pentru a stabili o modalitate de încheiere a colaborări.

"Am discutat cu Adrian Neaga despre rezilierea contractului, dar nu a vrut să renunţe la el. Ce pot spune este că el nu mai e dorit la echipă, mai ales după prestaţiile sale şi după ce publicul i-a sărit în cap şi l-a contestat permanent. O să mai discutăm să vedem cum vom încheia colaborarea" a spus Dumitru Olteanu.

Conducerea clubului a anunţat iniţial, în decembrie 2011, că Adrian Naga intră în categoria jucătorilor care mai pot activa în tricoul galben-verde în retur dacă acceptă înjumătăţirea contractului.
Între timp, fotbalistului i s-a dat permisiunea să-şi caute altă echipă, pentru ca la reluarea pregătirii pe 2012 argeşenii să nu mai fie deloc interesaţi de serviciile sale.

Adrian Neaga a fost printre primii jucători aduşi de CS Mioveni după promovare, acesta semnând contractul în acelaşi moment cu Nicolae Dică şi Ciprian Tănasă, ambii plecaţi de la gruparea din Mioveni în această iarnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite