FOTO Ahmetov la sosirea în România: „Mircea Lucescu nu este doar antrenorul echipei mele, ci şi un foarte bun prieten“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul celor de la Şahtior, Rinat Ahmetov, a ajuns în urmă cu câteva minute la Bucureşti şi va merge la Spitalul Universitar pentru a-l vizita pe antrenorul Mircea Lucescu.

Miliardarul Rinat Ahmetov şi-a întrerupt petrecerile prilejuite de sărbătoarea Crăciunului pentru a-l vizita pe Mircea Lucescu.

image
image
image

Dă click pe imagini pentru a vedea o fotogalerie cu Rinat Ahmetov de la aeroport!

Iată cele mai importante declaraţii ale lui Ahmetov

Jucătorii vor avea o reacţie bună, vor dori să-l ajute pe Mister.

Şi fără Mister o să avem un cantonament reuşit şi echipa va trebui să câştige campionatul şi Cupa Ucrainei şi în următorul an să ajungem mai departe în Liga Campionilor decât am ajuns în precedenta ediţie.

Îi doresc să-şi revină cât mai repede. Am încredere în doctorii din Ucraina pentru că îi ştiu bine, dar Mister are încredere în medicii români.

Vreau să le mulţumesc doctorilor care au grijă de Mister şi sunt convins că aceştia vor face tot posibilul să-l pună pe picioare cât mai repede.

Mircea Lucescu nu este doar antrenorul echipei mele, ci şi un foarte bun prieten al meu. Voi veni mai des în România de acum încolo.

Mi s-a spus că Mircea Lucescu a avut noroc că a scăpat cu viaţă. A avut noroc a doua oară, după ce a fost operat în trecut la inimă.

Am fost şocat când am auzit de accidentul lui Mister. Secretara m-a anunţat, imediat am sunat-o pe doamna Neli (n.r. soţia lui Mircea Lucescu) şi m-am informat asupra sănătăţii sale.

image
image
image

Dă click pe imagini pentru a vedea o fotogalerie cu Rinat Ahmetov de la spital!

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite