Mărgăritescu şi Iordache pot rămâne la CS Mioveni dacă acceptă înjumătăţirea salariilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mărgăritescu (dreapta) venise în vară de la Dinamo
Mărgăritescu (dreapta) venise în vară de la Dinamo

Andrei Mărgăritescu şi Adrian Iordache, jucători de care conducerea Mioveni intenţiona iniţial să se despartă în pauza competiţională din această iarnă, pot rămâne în lotul grupării argeşene şi în retur dacă acceptă înjumătăţirea salariilor.

"Cu Mărgăritescu şi Iordache am discutat şi le-am propus să continue cu noi, să rămână la echipă cu o condiţie şi anume reducerea contractului la jumătate plus alte clauze. Ei au cerut timp două săptămâni să se gândească şi să-şi caute echipe, iar dacă nu îşi vor găsi vor rămâne. Dar, repet, din punctul nostru de vedere, numai cu condiţia reducerii la jumătate a contractului. Nu pot să vă spun ce sume au în contract cei doi pentru că sunt confidenţiale, însă ei aveau contracte normale de Liga I, nu neapărat foarte mari faţă de jucătorii din vechea gardă cu care am promovat", a declarat preşedintele Consiliului Director a CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Andrei Mărgăritescu a fost transferat de CS Mioveni de la Dinamo cu doar o săptămână înainte de începerea campionatului, după ce mijlocaşul a făcut pregătirea de vară cu formaţia bucureşteană.
În schimb, Adrian Iordache a fost achiziţionat de gruparea argeşeană imediat după promovare, însă acesta nu a putut juca decât din etapa a V-a din cauza unui litigiu cu fostul său club, Khazar Lankaran.

Marţi, CS Mioveni a reziliat pe cale amiabilă, contractele jucătorilor Nicolae Dică, Ciprian Tănasă şi Mihai Dina, care au fost transferaţi înaintea începerii actualului sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite