FOTO INCREDIBIL! Messi a bătut Dinamo şi după beţie! Vezi în ce hal era argentinianul cu trei zile înainte de meci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi, susţinut cu greu de Xavi
Lionel Messi, susţinut cu greu de Xavi

O explicaţie a faptului că Barcelona - Dinamo s-a terminat doar 2-0 poate fi şi starea fizică a lui Leo Messi, care a jucat la Bucureşti după ce a tras o beţie cruntă în Suedia. Starul Barcei a fost suprins într-o ipostază ruşinoasă într-un club din Goteborg!

După amicalul cu Manchester United de miercuri, antrenorul Vilanova le-a dat elevilor săi o zi liberă, de care aceştia au profitat din plin. Astfel, majoritatea fotbaliştilor Barcei, în frunte cu Messi, au închiriat joi după-amiază discoteca Vasastan din Göteborg, unde au dat drumul la o petrecere privată, cu măsuri de siguranţă sporite.
Au interzis mobilele în club
Pentru ca jucătorii să aibă parte de intimitatea dorită, accesul publicului larg a fost interzis, iar ferestrele au fost acoperite în totalitate. Mai mult, fetele suedeze invitate să întreţină atmosfera au fost rugate să-şi lase telefoanele mobile la intrare.
Xavi l-a ţinut să nu cadă din picioare
Cu toate acestea, ziarul scandinav Aftonbladet a intrat în posesia unei fotografii care spune totul despre ceea ce s-a petrecut înăuntru: marele Messi, cu privirea înceţoşată de alcool, ajutat de Xavi să se menţină pe picioare. „Au băut mult şi au făcut lucruri nebuneşti", a declarat una dintre surse, sporind misterul.
Supărat că a pierdut la casino
Cert e că jucătorii Barcelonei au părăsit discoteca în jurul orei 23.30, destul de turmentaţi. Din câte se pare, Leo Messi a exagerat cu băutura din cauza faptului că irosise o sumă importantă de bani la cazino cu câteva ore înainte. „Pierduse la blackjack şi era foarte supărat", a declarat aceeaşi sursă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite